top of page

Visie

DSC_9079.jpg

Gedrag van dieren heeft mij altijd erg aangetrokken. Het "lezen" van een paard of hond kost tijd en geduld. Paarden zijn hele gevoelige dieren. Honden lopen (als we geluk hebben) een heel deel van ons leven met ons mee. Mijn doel is om mensen te helpen die vastlopen met hun paard/hond of op zoek zijn naar een betere band. 

Ik begon mijn bedrijf met het uitlaten en verzorgen van honden en daarnaast het trainen van paarden. Maar ik merkte door het uitlaten en opvangen van honden hoe ik mijn ervaring en kennis met het trainen van paarden op die momenten ook kon inzetten. Van daaruit is het idee ontstaan om ook honden te gaan trainen! 

 

Veel pensions/uitlaatservices  bestaan voor (grote) groepen honden . Hierbij zitten de honden vaak langer in de auto dan dat ze uitgelaten worden, ook bij een hondenschool worden er groepslessen gegeven en ik merkte dat dit ook niet bij mij paste. Er is bij Daphne takes care sprake van een individuele aandacht.

 

Ik vind het ook van belang dat er tussen mij, de hond en de eigenaar een klik is. Daarom wordt er eerst een intakegesprek ingepland.

''Géén quick-fix maar blijvend resultaat!''
- Daphne 

Daphne Takes Care-07.png

Boek een kennismaking

Wil je bellen om (vrijblijvend) kennis te maken? Een afspraak maken via de telefoon? Of even wat vragen stellen?  Dat kan!

bottom of page