top of page
20-5-2022 12_54_21_edited.jpg

Gedragsprobleem

Een oplossing

Een probleem wat maar niet oplost. Ik noem het liever een gedragsuitdaging, want vaak is het heel goed uit te leggen waar het vandaan komt. Het kan van alles zijn: Van een paard wat niet geschoren wilt worden, tot een paard wat niet uit de wei gepakt kan worden.

Gedragstherapie is de oplossing!

Nieuwsgierig? Lees meer hieronder

Is het herkenbaar?

Jouw paard afspoelen met water lukt niet

Jouw paard kan niet geschoren worden

Longeren lukt niet,

of je wilt dit aanleren 

Jouw paard aanraken bij de oren, ontwormen of afspoelen met water kan niet

Staat jouw probleem er niet tussen en twijfel je of ik jou kan helpen?

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Waar beginnen we?

DSC_9221.jpg

1

Kennismaken en voorbereiden

Om een probleem op te lossen is het fijn om van te voren te bespreken wat jullie verleden is, en waar je tegenaan loopt. Hoe meer informatie hoe beter we samen naar de oplossing toe kunnen werken!

2

Opzoek naar de oplossing

Vaak is er een patroon ontstaan en is het moeilijk om hier uit te komen. Ik noem het liever een  uitdaging, omdat het 9 van de 10 keer heel goed uit te leggen waar het vandaan komt. Ik ga je helpen dit patroon te zien waardoor je zelf herkent wanneer het niet goed gaat of juist wel goed gaat.

3

Opties

Een gedragsuitdaging klinkt heel breed, maar dat is het ook. Soms loop je bijvoorbeeld tegen een trauma aan. Hoe dan ook, het zou heel fijn zijn als er een oplossing voor zou komen. Mocht jouw probleem er niet tussen staan, neem dan even contact op.

Na de training

(Zelf)vertrouwen

Vertrouwen

Je kunt jezelf en jouw paard vertrouwen omdat jullie communicatie is verbetert

Plezier

Jouw probleem is opgelost! Je hebt daardoor weer veel plezier, omdat je nu weet dat je door kan met de dagelijkse dingen zonder bezorgd te zijn!

Je hebt meer vertrouwen dat het goed gaat komen. Je ontspant meer en je weet dat je die uitdagende situaties aankan!

Neem een kijkje

Longeren is geen probleem meer!

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt een sessie?

Wanneer is mijn
probleem opgelost?

Ga jij het probleem oplossen of moet ik dit zelf doen?

50 minuten.  Ik raad altijd aan om een traject te boeken omdat het vaak even duurt voordat er een nieuwe werkwijze ontstaat. Daarnaast wil ik jou wel genoeg ruimte geven om vragen te stellen voor, tijdens en na de sessies. Kies je voor het traject, kun je daarom vragen en filmpjes insturen tussendoor

Dat is erg afhankelijk van hoelang het probleem al speelt en wat er al aan gedaan is aan het probleem. Soms kan het ook een lichamelijk probleem zijn (en dat is soms goed om uit te sluiten). 

Samen! Ik geef jou tools waardoor je zelf verder kunt oefenen. Natuurlijk zal ik je niet aan het lot over laten. Ik zorg ervoor dat jij het vertrouwen krijgt om zelf verder te oefenen. Langzamerhand krijg je steeds meer zelf te touwtjes in handen. Het is wel van belang dat je geduld hebt, er bestaat geen quick-fix.

Tarieven

Voor een goed resultaat is het van belang om de werkwijze aan te pakken. Daardoor doorbreken we patronen. Het is belangrijk om te weten dat er geen quick-fix bestaat. Ik raad je daarom aan om minimaal 3 lessen te boeken zodat je écht verder kunt. 

We plannen altijd eerst een gratis en vrijblijvende kennismaking in 

DSC_9109_edited.jpg

Losse sessie

- Gratis kennismaking

- 1 uur training

- Gebruik van mijn materiaal

- Na de sessie betalen

75,-

DSC_9108.jpg

Traject

- Gratis kennismaking

- Gebruik van mijn materiaal

- 3 uur training

- Whatsapp hulplijn 

- Korting

- Vooraf betalen

211,-

bottom of page