top of page
Anker 1

Trailerladen

Zonder zorgen weer op pad

Wilt jouw paard de trailer niet in? Of vliegt hij/zij er meteen weer uit? 

Paarden zijn van nature vluchtdieren, dus een kleine trailer zonder uitzicht is voor hun geen pretje. Deze training is bedoeld om het paard comfortabeler te maken in en om de trailer.

Check of dit bij jou past

Voorbereidende oefening

In de training gaan we kijken waar jullie tegenaan lopen. Mocht jouw paard er niet in willen maar komt dit doordat de ingang vooral eng is? Dan kan het zijn dat we eerst een voorbereidende oefening gaan doen, voordat we met de trailer zelf aan de slag gaan. Zodra er (meer) ontspanning is gaan we door naar de volgende stap. 

Stapsgewijs

Bij het stapsgewijs trainen help ik ook jóú het gedrag begrijpen en kun je het zelf gaan toepassen. Stel dat onze sessies zijn afgerond en jij merkt dat jouw paard na een tijdje weer wat angstiger wordt, jij weet wat je moet doen.

Veiligheid voorop

Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit en paarden vluchtdieren zijn. Het voordeurtje van de trailer open laten staan kan bijvoorbeeld zorgen dat een paard daartussen klem komt te zitten.

Zonder zorgen weer op pad

Ook kan het zijn dat door onze trainingen je die ene wedstrijd nu moet missen, omdat jouw paard anders weer angst opbouwt. De ontspanning in de trailer moet eerst bevestigd zijn, voordat je verder kunt.

 

Dit vraagt oefening van beide kanten, maar zorgt er wel voor dat je weer zonder zorgen op pad kunt!

Losse sessie

Een losse sessie wanneer je verwacht net even een klein beetje extra hulp nodig te hebben.

57,- | ​

Trailerladen| ca. 60 min | Na sessie betalen

Twijfel je over je probleem?

Boek een kennismaking

Wil je bellen om (vrijblijvend) kennis te maken? Een afspraak maken via de telefoon? Of even wat vragen stellen? Dat kan!

bottom of page