top of page
DSC_0218.JPG

Bootcamp

Een korte maar krachtige manier om jouw probleem op te lossen. 

Veel honden

Aan de lijn trekken

Ontspannen lopen? Mij niet gezien! 

Aan de lijn trekken kan meerdere oorzaken hebben. Ik zorg ervoor dat je zelfs gaat uit kijken naar de wandelingen!

Spelende honden

Slecht luisteren

Pfff, hij luistert alweer niet! Je raakt steeds meer het vertrouwen kwijt om jouw hond los te laten lopen. We gaan zorgen dat jouw hond op jouw ''recall'' reageert!

Blaffende hond

Uitval gedrag

Je voelt je onzeker tijdens het lopen met jouw hond. Een beweging, hond of geluid, jouw hond reageert er op. Al dan niet blaffend. Samen gaan wij aan jullie zelfvertrouwen werken, zodat jullie alles weer aan kunnen!

Rosalie van Beek

Dankzij de bootcamp hebben we beter geleerd om het positieve gedrag van Malloy te belonen. We vonden het fijn dat Daphne met ons mee dacht aan de hand van onze leef situatie en ook dat ze regelmatig bij ons in checkte hoe de oefeningen gingen - dat was een goede stok achter de deur. We merken dat het uitlaten nu rustiger is en dat we meer op Malloy vertrouwen en op onszelf in bepaalde situaties die normaal stress opleverden. Dus niet meer met een grote boog om alles heen.

3 trainingen

Om jouw een beeld te geven hoe deze trainingen eruit gaan zien, 

heb ik deze hieronder beschreven. Met honden en eigenaren werken,

betekent ook ten alle tijden dat ik maatwerk verleen, dus dit is een voorbeeld.

1e training

Omschrijving en laten zien van het probleem. In deze training gaan we vooral borduren op jouw reactie, niet die van de hond.

2e training

Terugblik: Merkte je verschil in reactie bij jezelf en misschien daardoor ook wel bij je hond? Ik ga jou leren wanneer je er voor kiest om de ''triggers'' op te zoeken en wanneer je deze beter kunt vermijden. 

3e training

We gaan de puntjes op de i zetten. Jij weet nu in alle situaties wat jij moet doen om jouw hond onder controle te houden of te krijgen.

Meest gestelde vragen: 

Hoelang duurt een sessie?


50 minuten

Boek een kennismaking

Wil je bellen om (vrijblijvend) kennis te maken? Een afspraak maken via de telefoon? Of even wat vragen stellen? Dat kan!

bottom of page