top of page

Daphne takes care 

Mijn verhaal

Over mij

Hoi! Mijn naam is Daphne Schuppert. 

Al vanaf dat ik mij kan herinneren heb ik veel interesse in dieren.

Ik stond bijvoorbeeld helemaal vooraan bij de kinderboerderij toen er een geit aan het aflammeren was.  Ik vind het ook heerlijk om de hele dag buiten te zijn. Ik ben eigenaar van Shetlander Rambo en mijn kat Elmo. 

Na mijn MBO-diploma werd ik al af en toe gevraagd om honden uit te laten of op te passen als mensen op vakantie waren. Daarnaast kreeg ik ook het aanbod om polo paarden te gaan verzorgen en rijden. Zo is stilletjes aan het idee gekomen om een eigen bedrijf te starten en mijn eigen ideeën over dieren verzorgen en gedrag uit te werken.

Op jonge leeftijd leerde ik mijn Shetlander Rambo kennen. Toen was hij 1 à 2 jaar oud. Hij trapte en beet mij: Waarschijnlijk had hij een niet al te leuke herinnering aan mensen, maar er was hem ook nog niks aangeleerd. Terwijl ik zelf ook nog onervaren was, heb ik puur op mijn gevoel destijds, gedrag af- en aangeleerd en hem opgeleid. Het is sinds die tijd (2010) erg belangrijk voor mij geworden om een band op te bouwen en vertrouwen te krijgen. Met een goede vertrouwensband kun je veel met elkaar bereiken.

 

Vanuit daar ben ik de opleiding Instructeur paard & gedrag gaan doen, oftewel, gedragstherapie (onderaan de pagina staan alle opleidingen die ik gedaan heb).

                                                                                          

Opleiding

-  Dierverzorging (Groenhorst College) met de specialisatie Asiel, pension en kennel. 

- Instructeur paard & gedrag

(E-quine, Orun gecertificeerd)

Curcus

 - Ethologie hond

- Trimmen (1-jarig)

- Kynologisch instructeur (quiebus)

Certificaat

- Vakbekwaam houder van honden en katten

Boek een kennismaking

Wil je bellen om (vrijblijvend) kennis te maken? Een afspraak maken via de telefoon? Of even wat vragen stellen? Dat kan!

bottom of page